Нашата философия

"Хиляди неща са необходими за здравия човек и само едно на болния – здраве"

Стоматологична имплантологична клиника д-р Николай Табаков - София Целта на този сайт е да се обърнем към всички пациенти, които смятат, че се нуждаят от имплантно лечение. Чрез изложеното в страниците на сайта искаме да направим по-ясна представата за това лечение и начина на прилагане.

Съзнаваме, че всеки зъб, всяка челюст, всеки пациент изисква от нас индивидуално решение.

За това предлагаме едно комплексно лечение, започващо с профилактичен преглед и консултация. През този час заделено време правим оценка на Вашето стоматологично здраве, състоянието на устната кухина и с помощта на панорамната рентгенография обсъждаме с Вас възможните алтернативи за лечение. Ще Ви бъде предоставена необходимата информация за предимствата и недостатъците, и за цените на всеки лечебен план. Така ще можете да вземете едно добре информирано решение.

Нашата философия е фокусирана върху комплексното решаване на Вашите здравни проблеми, за едно по-добро качество на живот.

Имплантологична клиника Д-р Табаков Ви предлага експертно лечение в модерна и стилна обстановка. Насладете се на усещането, че ние сме тук за Вас с нашите знания, възможности и внимание.